Despre noi

        Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecventa definesc STEEL INOX în tot ce face şi tocmai de aceea vom schimba tiparele şi ne vom dezvolta în continuare pentru a-ţi oferi serviciile de calitate de care ai nevoie.
        Te invitãm sã experimentezi cu STEEL INOX şi avem încredere cã împãrtãşim aceeaşi convingere: longevitatea creaţiei şi grija pentru detalii.


Viziunea STEEL INOX 

       * Credem ca in curand confectiile din inox vor insemna si pentru clientii de pe piata romaneasca acel element decisiv si definitoriu pentru decorarea cu stil si amenajarea atat interioara cat si exterioara a oricarui spatiu.

       * Consideram ca odata cu aparitia pe piata romaneasca a producatorilor de confectii din inox profesionisti, ponderea acestor produse va creste considerabil in detrimentul celor clasice realizate din fier sau altor materiale.

       * Suntem siguri ca investitia in produsele realizate din inox va deveni indispensabila fiecarui spatiu public sau locuibil si ii va creste acestuia valoarea.

Misiunea STEEL INOX

        * Sa furnizam pietei, potentialilor clienti,balustrade, scari, copertine, mobilier si confectii din inox de cea mai buna calitate ( categoria premium ) la preturi competitive.

        * Sa servim toate categoriile de clienti ( proprietari de case, mici meseriasi, firme de constructii, investitori imobiliari, distribuitori specializati, etc ) cu o gama completa de produse ( inclusiv componente separate ) si servicii ( consultanta, proiectare, instruirea personalului, montaj, etc ).

        * Sa venim in intampinarea arhitectilor, proiectantilor, designerilor cu solutii moderne si eficiente care sa le usureze munca si sa ofere un plus de valoare lucrarilor executate.

        * Sa devenim un factor de promovare activ si un element de referinta pentru toti cei care vin in contact cu confectiile din inox.


Parteneri: